Maaltijdservice Lelystad

Woont u in Lelystad? Lukt het u niet om elke avond een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te zetten maar zou u dit wel graag willen? De maaltijdservice Lelystad is dan precies wat u zoekt: wij zorgen ervoor dat er bij u thuis een lekkere maaltijd op tafel staat, zonder dat u hier veel aan hoeft te doen. U hoeft enkel de bestelling te plaatsen en thuis op te warmen. Wij zorgen voor de rest.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Lelystad: smaakvolle maaltijden

Bij Maaltijdservice.nl heeft u ruime keuze uit de maaltijden. Vegetarisch? Gluten- en lactosevrij? Zoutarm? Eiwitrijk? Gemalen? Onze chefs bereiden het allemaal. Tijdens het samenstellen van de maaltijden houden onze koks en diëtisten zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Ook bevat het grootste deel van onze gerechten 150 gram groenten.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijdservice in Lelystad

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Lelystad

Wilt u maaltijden laten bezorgen in Lelystad? Maak gebruik van de maaltijdservice Lelystad van Maaltijdservice.nl. Bestel voor minimaal € 35 op onze site. Soepen, toetjes, sappen, bijgerechten en wijn kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. Vul het gewenste afleveradres in en betaal veilig via iDEAL of de strippenkaart. Bestelt u voor 12.00 uur op een werkdag, dan zorgen wij ervoor dat de bestelling de volgende dag op uw gewenste adres wordt afgeleverd.

Woont u of wonen uw ouders niet in Lelystad maar wilt u wel gebruik maken van onze maaltijdservice? Kijk dan snel waar wij nog meer bezorgen. Onze koks wensen u een smakelijk eten.

Bestel warme maaltijden voor uw ouder(s)

Zijn uw ouders niet meer in staat om zelf een gezonde en gevarieerde maaltijd te bereiden? Maaltijdservice Lelystad biedt de uitkomst. Bestel eenvoudig maaltijden voor uw ouders en laat het op hun adres in Lelystad bezorgen. Zo kunt u uw ouders eenvoudig en snel helpen, zonder dat u hoeft te koken of een maaltijd langs moet brengen.

Vrienden genieten van kant-en-klare maaltijden

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand