Maaltijdservice Lelystad

Bij Maaltijdservice.nl bereiden onze chefs dagelijks vele soorten koelverse maaltijden. Houdt u niet van koken of gaat het u niet zo goed af? Is het te zwaar om elke keer boodschappen te doen en woont u in Lelystad? Onze maaltijdservice is dan precies wat u zoekt.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Lelystad: smaakvolle maaltijden

De koks van Maaltijdservice.nl proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten, wat bijdraagt aan de inname van de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag. Onze koks hebben veel ervaring met het bedenken en bereiden van kant-en-klaar maaltijden, dus bij ons zit u goed!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Lelystad

Woont u in Lelystad en wilt u graag gebruik maken van een maaltijdservice Lelystad? Selecteer voor minimaal € 35 aan gerechten om een bestelling te kunnen plaatsen. Ook voor soepen, toetjes, bijgerechten en drankjes kunt u bij ons terecht. Vanaf € 50 is de bezorging gratis. 

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij de maaltijden desgewenst de volgende dag al bij u thuis leveren. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten!

Bestel warme maaltijden aan huis voor iemand anders

Is uw vader, moeder, vriend of vriendin niet meer in staat om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Bestel dan de maaltijden van Maaltijdservice Lelystad. Het kost u weinig moeite en u weet zeker dat zij van een goede maaltijd genieten. Vul tijdens het online betalen het gewenste bezorgadres in en onze bezorgers leveren de maaltijden tot aan de voordeur. Het enige dat uw ouders of andere naasten nog hoeven te doen is de maaltijd opwarmen. Ideaal toch!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden