Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Lelystad

In Lelystad bezorgen wij dagelijks vele koelverse maaltijden. Dit doen wij bij mensen die zelf niet meer kunnen of willen koken of voor wie het te zwaar is om dagelijks boodschappen te doen. Gaat dit u ook minder goed af dan gehoopt maar wilt u wel genieten van een lekkere maaltijd tijdens het avondeten? Maak gebruik van onze maaltijdservice Lelystad.

Maaltijdservice Lelystad: smaakvolle koelvers maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice.nl bevatten bijna allemaal 150 gram groente, dit draagt bij aan de aanbevolen hoeveelheid groente per dag. Ook proberen onze chefs zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Hierdoor is uw bestelde koelverse maaltijd goed van smaak. 

Volgt u een speciaal dieet? De chefs van Maaltijdservice bereiden diverse maaltijden voor mensen met een dieet. Kijk op onze site of uw dieet hiertussen staat. Is dit niet het geval dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestel maaltijden voor uw ouders

Maak gebruik van maaltijdservice Lelystad en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen en wonen zij in Lelystad? Bestel dan diverse maaltijden voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders hoeven de maaltijd alleen nog op te warmen is de magnetron: een win-winsituatie.

Bestellen maaltijdservice Lelystad via Maaltijdservice.nl

Woont u in Lelystad, maak dan gebruik van onze maaltijdservice Lelystad. Woont u buiten Lelystad maar wilt u wel graag gebruik maken van onze maaltijdservice? Bekijk waar wij nog meer bezorgen

Kies minimaal vier maaltijden naar keuze of ga voor één grote maaltijdbox. Vervolgens kunt u naar eigen keuze soepen of toetjes aan de bestelling toevoegen. Plaats de bestelling voor 12.00 uur en u geniet de volgende avond al van een lekkere maaltijd. Onze chefs wensen u een smakelijk eten.