Vandaag besteld, morgen in huis

Gemalen zoutarm

Gemalen, zoutarme maaltijden aan huis

Bent u op zoek naar zoutarme gemalen maaltijden? Dan zijn de eetboxen van Maaltijdservice precies wat u zoekt. We bieden zoutarme en gemalen maaltijdboxen aan. Een maaltijdbox bevat 5 koelverse maaltijden, die u kunt opwarmen in de magnetron. Wilt u ze niet gelijk opeten, maar bewaren? De maaltijden kunnen prima de vriezer in en op een later tijdstip worden opgewarmd. U geniet al van een gemalen zoutarme eetbox van Maaltijdservice vanaf €46,40.

Ambachtelijk voor u bereid!

Smaakvolle eetbox gemalen zoutarm

Al onze maaltijden worden vers bereid door de chefs van Maaltijdservice. Bij het samenstellen van de maaltijden houden de chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Ook bevat het grootste deel van de maaltijden 150 gram groente per maaltijd. Door de verse bereiding en het gebruik van groenten, bevat uw zoutarme gemalen eetbox altijd smaakvolle gerechten. 

Uw ouders helpen? Bestel maaltijden via Maaltijservice.nl

Neemt u een deel van de zorg van uw ouders op u? Dit kost een hoop tijd en energie. Maak gebruik van de maaltijdboxen van Maaltijdservice: zo bespaart u tijd die u anders zou besteden aan het koken van een maaltijd. Kies online verschillende maaltijden uit en laat deze bezorgen op het adres van uw ouders. Zij hoeven de maaltijden dan alleen nog op te warmen in de magnetron.

Zoutarme gemalen maaltijdbox bestellen

U bestelt uw eetbox gemalen zoutarm eenvoudig online op Maaltijdservice.nl. Wist u dat wij naast maaltijdboxen ook losse gemalen zoutarme maaltijden bereiden? Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor soepen en toetjes. Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal vier losse maaltijden of één maaltijdbox te bestellen. Vervolgens kunt u naar eigen hoeveelheid uw bestelling aanvullen. 

Bij Maaltijdservice.nl betaalt u altijd veilig via IDEAL. Houdt u bij deze zoutarme gemalen maaltijdbox rekening met een extra leverdag. Onze chefs wensen u een smakelijk eten.

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Puur Gemalen (Zoutarm) Gemalen Zoutarm
    Puur Gemalen (Zoutarm)
    € 46,40
    per box
    Meer info over deze maaltijd
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren