Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijden aan huis & Tafeltje dekje

Op zoek naar een dienst zoals tafeltje dekje? Dan is Maaltijdservice.nl iets voor u. Wij bezorgen kant-en-klare maaltijden aan huis. Maar dat doen we niet zomaar! Onze maaltijden worden namelijk bereid door échte koks, die alleen gebruik maken van verse, pure ingrediënten. Dat is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens gezond. Daarnaast gebruiken wij de Schijf van Vijf altijd als uitgangspunt bij het bedenken van nieuwe gerechten. Gezond leven hoeft dus helemaal niet veel moeite te kosten!

Hoe werkt bestellen

Bekijk het hier

De voordelen van Maaltijdservice.nl op een rij:

  • Binnen een paar minuten een lekkere maaltijd op tafel
  • Online bestellen is gemakkelijk én veilig
  • Gezonde gerechten, want wij houden altijd rekening met de Schijf van Vijf

Wij bezorgen verse maaltijden aan huis

Op Maaltijdservice.nl kiest u uit meer dan 75 koelverse hoofdgerechten. Dat gaat dus niet snel vervelen! Vijf dagen per week bezorgen wij de lekkerste maaltijden aan huis. Binnen een paar minuten staat er vervolgens een overheerlijke warme maaltijd op tafel. Kwestie van een paar minuutjes in de magnetron. Gaan de smaak en vitaminen dan niet verloren? Nee, wij vinden het erg belangrijk dat onze maaltijden goed van smaak én gezond zijn. Daarom worden de maaltijden na bereiding kort verwarmd. De smaken en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Uw maaltijd is dus niet alleen klaar in een handomdraai, maar ook nog eens lekker en gezond.

Eenvoudig online bestellen

Tafeltje dekje bij u thuis, lijkt u dat wel wat? Online bestellen bij Maaltijdservice.nl is erg eenvoudig. U kiest minimaal één maaltijdbox of vier hoofdgerechten uit. Deze plaatst u vervolgens in de winkelmand via de ‘Bestel’-knop. U vult uw gegevens in of u logt in met uw account. Veilig betalen vinden wij erg belangrijk. Betalen kan via iDeal of uw persoonlijke strippenkaart. Bestelt u op een werkdag vóór 12:00 uur ’s middags? Dan bezorgen wij uw verse maaltijden de volgende dag al aan huis. U kunt de maaltijden tot consumptie het beste bewaren in de koelkast of vriezer. Eet smakelijk alvast!

Meer weten over verse maaltijden aan huis?

Wilt u meer weten over onze tafeltje dekje-service? Bijvoorbeeld over hoe bestellen stap voor stap werkt en hoe onze maaltijden bereid worden? Bekijk dan eens de onderstaande pagina's.