Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Menaldum

Is het voor u lastig om een goede maaltijd op tafel te zetten? Woont u in Menaldum en wilt u wel graag genieten van een gezonde, smaakvolle en gevarieerde maaltijd tijdens het avondeten? Kies voor onze maaltijdservice in Menaldum. Het enige dat u hoeft te doen is online de maaltijd te bestellen en deze thuis op te warmen. Wij zorgen voor de rest!

Maaltijdservice Menaldum: smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

Bij Maaltijdservice.nl heeft u keuze uit vele soorten en smaken maaltijden. Zo zit er voor iedereen wel een maaltijd naar wens tussen, ook wanneer u een dieet volgt of een allergie heeft. Zo bereiden onze chefs dagelijks zoutarme maaltijden, maar ook gluten- en lactosevrije maaltijden, gemalen maaltijden, eiwitrijke maaltijden en vegetarische maaltijden.

Tijdens de bereiding van deze maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Ook bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groente.

Maaltijd bezorgen aan ouderen: help uw ouders met Maaltijdservice

Zijn uw ouders niet in staat om zelf te koken en moet u nu elke dag maaltijden bereiden en langsbrengen? Wonen uw ouders in Menaldum, maak dan gebruik van onze maaltijdservice. U hoeft namelijk niet per se een bestelling voor uzelf te plaatsen. U kan zelf het gewenste bezorgadres invoeren. Laat de maaltijden bij uw ouders aan huis bezorgen, zo weet u zeker dat zij genieten van een gezonde en smaakvolle maaltijd. 

Bestellen via Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Menaldum

Heeft u speciale wensen die u niet terug kan vinden op onze website, neem dan contact met ons op. Plaats uw bestelling nog voor 12.00 uur, dan geniet u hier de volgende dag al van. Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u wel minimaal vier hoofdgerechten te bestellen. De rest van de bestelling kunt u naar eigen wens invullen. Onze chefs van Maaltijdservice Menaldum wensen u een smakelijk eten!