Maaltijdservice Menaldum

Woont u in Menaldum en lukt het u niet om elke avond een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te zetten?  Maaltijdservice Menaldum is dan precies wat u zoekt: wij zorgen dat er bij u thuis een lekkere maaltijd op tafel staat, zonder dat u hier veel voor hoeft te doen. U hoeft enkel de bestelling te plaatsen en de maaltijden thuis op te warmen. Wij zorgen voor de rest.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Menaldum: smaakvolle maaltijden

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice.nl van gezonde maaltijden die ook nog eens goed van smaak zijn.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Menaldum

Wilt u maaltijden laten bezorgen in Menaldum? Maak gebruik van de maaltijdservice Menaldum van Maaltijdservice.nl. Bestel voor minimaal € 35 op onze website. U kunt uw bestelling ook aanvullen met onze soepen, toetjes, bijgerechten en drankjes.

Vul het gewenste afleveradres in en betaal veilig via iDEAL of de strippenkaart. Bestelt u op werkdagen vóór 12.00 uur, dan zorgen wij dat uw bestelling de volgende dag op het gewenste adres wordt afgeleverd. Onze koks wensen u een smakelijk eten!

Bestel warme maaltijden voor uw ouder(s)

Zijn uw ouders niet meer in staat om zelf een gezonde en gevarieerde maaltijd te bereiden? Maaltijdservice Menaldum biedt de uitkomst. Bestel eenvoudig maaltijden voor uw ouders en laat het op hun adres in Menaldum bezorgen. Zo kunt u uw ouders eenvoudig en snel helpen, zonder dat u hoeft te koken of een maaltijd langs moet brengen. Wonen uw ouders niet in Menaldum? Geen probleem, wij leveren onze maaltijden door heel Nederland. 

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden