Oma's

Oma's Soep, stamp- & stoofpotten smaken fantastisch én gaan de strijd aan met eenzaamheid onder ouderen. Ze zijn naar recept van de meest levenservaren koks en worden gemaakt door samenwerkingen van jonge vrijwilligers en ouderen.

13 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
  1.  

    Nieuwe Zomer Toppers

     

     

13 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Lekker eten, goed gezelschap

Oma's Soep brengt eenzame ouderen en jonge vrijwilligers bij elkaar om samen soep en maaltijden te maken. De soepen worden gemaakt van verse groentes en kruiden, naar origineel recept van de opa's en oma's. Opbrengsten worden ingezet voor sociale impact: Oma’s Soep probeert zoveel mogelijk senioren te helpen door met jong en oud samen soep te maken. Gezelligheid en structureel contact zijn hierbij het belangrijkste.

De missie van Oma's Soep

Eenzaamheid de wereld uit helpen, dat is wat Oma's Soep voor ogen heeft. Soep en stamppotten zijn daarbij de grote verbinder. Om eenzaamheid structureel te bestrijden organiseert Oma’s Soep wekelijks kookdagen waarbij jong en oud samen koken op verschillende locaties door heel Nederland.

Waardevolle ontmoetingen tussen jong & oud

Op kookmiddagen gaan ouderen en jonge vrijwilligers gezellig samen snijden en kletsen ze bij. Vaak wordt er een spelletje gedaan, terwijl de soep aan het gaarkoken is. De kookmiddag eindigt met een vrolijke Oma’s Soep-lunch: na gedane arbeid smaakt alles des te beter. De kookdagen brengen veel gezelligheid waar de ouderen veel plezier uithalen. Het zorgt voor zingeving en vooral veel plezier!