Maaltijdservice Oss

Een groot aanbod maaltijden, gekoeld bij u aan de deur bezorgd. Alleen nog even opwarmen in magnetron of oven en u kunt aan tafel! Woont u in Oss, dan is Maaltijdservice.nl voor u de oplossing!

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Oss: gezonde kant-en-klare maaltijden

Bij Maaltijdservice.nl houden de koks zich zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. zo bevatten de meeste maaltijden 150 gram groenten of meer. Dat zorgt voor gezonde maaltijden die ook nog eens heel erg lekker zijn. U warmt ze in een handomdraai op in magnetron of oven. Een kant-en-klare maaltijd snel op tafel!

Met het grootste aanbod koelverse maaltijden vindt u altijd iets dat u smaken zal. Zo zijn er maaltijden met vis, vlees of geheel vegetarisch. Met speciale dieetwensen kunnen we rekening houden. Onze maaltijden zijn meestal beschikbaar in varianten gluten- en lactosevrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt.

Bestellen bij Maaltijdservice Oss


Bestel voor € 35 of meer en we komen uw bestelling thuis bezorgen. Vanaf bestellingen van € 50 of meer zijne r geen verzendkosten. Vul uw bestelling aan met bijvoorbeeld soep of nagerechten, evenals sappen of wijn. Of kies eens voor het weekmenu: elke week een wisselend menu met 7 driegangendiners voor de hele week voor nog geen tientje per dag.

Plaats uw bestelling vóór 12.00 uur en onze bezorger kan de volgende dag tussen 08.00 en 12.00 uur al leveren bij u in Oss. Uiteraard bezorgen wij ook op andere plekken in Nederland. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u alvast een smakelijk eten.

Maaltijden bij uw ouders in Oss laten bezorgen?

Wilt u uw ouders graag helpen, maar heeft u weinig tijd? Onze bezorgservice is de uitkomst voor u. Kies thuis diverse maaltijden voor uw ouders welke u via de website kunt bestellen. Vul het adres van uw ouders in en reken online af. Wij zorgen ervoor dat uw ouders genieten van gevarieerde en gezonde maaltijden. Deze maaltijden worden bij uw ouders thuis in Oss afgeleverd. Zij hoeven de maaltijden vervolgens alleen nog te verwarmen in de magnetron.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden