Maak kennis met Maaltijdservice.nl

Met een proefpakket van Maaltijdservice.nl maakt u voordelig kennis met onze diverse maaltijden. Een proefpakket bestaat uit vier van onze meest gekozen kant-en-klaar maaltijden. Alleen nog even opwarmen: eet smakelijk!

  • Ter kennismaking extra voordelig
  • Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
  • Geheel vrijblijvend proberen

Fijn om te weten

In een proefpakket van Maaltijdservice zitten vier diverse maaltijden. Deze maaltijden zijn van tevoren door ons samengesteld. We hebben momenteel 3 verschillende proefpakketten. Proefpakket Standaard Proefpakket Vegetarisch Proefpakket Zoutarm

Met een proefpakket van Maaltijdservice.nl kunt u op een voordelige manier kennismaken met de gezonde maaltijden die onze koks bereiden. De maaltijden worden vers bereid en gekoeld bij u thuisbezorgd. Kiest u voor één van onze proefpakketten, dan verzenden wij deze kosteloos naar een door u gekozen adres. Vervolgens kunt u thuis genieten van gezonde en gevarieerde maaltijden, die u heel eenvoudig alleen maar hoeft te verwarmen. Een groot voordeel van Maaltijdservice.nl is dat u nergens aan vast zit. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar uiteraard kan dit ook op regelmatige basis.

Maaltijdservice.nl kent geen abonnementen of andere verplichtingen. Het bestellen van een proefpakket is dus geheel vrijblijvend. Als de maaltijden u goed bevallen, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen als u dat wilt en wanneer u dat uitkomt.

Maaltijdservice.nl heeft veel ervaring in het bereiden van maaltijden voor mensen met een speciaal dieet. Zo hebben we een ruim aanbod aan zoutarmeeiwitverrijktegemalen en glutenvrij & lactosevrije maaltijden. Ook qua smaken en voedingsvoorkeuren is er met ruim 150 hoofdgerechten en tal van andere gerechten altijd genoeg te kiezen.

Op deze pagina vindt u het antwoord op meer vragen. En natuurlijk staat onze klantenservice voor u klaar! Neem dus gerust contact met ons, door te bellen naar 0413 43 20 23 of met een e-mail naar klantenservice@maaltijdservice.nl.

Beeld

Zo beoordelen onze klanten Maaltijdservice.nl

op basis van onafhankelijke beoordelingen bij The Feedback Company

De voordelen van Maaltijdservice.nl

Onze maaltijden zijn eenvoudig online te bestellen. In een paar klikken heeft u een gezonde koelverse maaltijd besteld. De maaltijden worden bij u thuis bezorgd. Dat is wel zo gemakkelijk. Er geldt een bestelminimum van € 35 en u betaalt slechts eenmalig bezorgkosten per bestelling.

  • Keuze uit meer dan 150 koelverse maaltijden
  • Geen abonnement nodig
  • Bezorging door heel Nederland
  • Verse gezonde maaltijd vanaf € 5,45
  • Betaal gemakkelijk met iDEAL of strippenkaart
Beeld