Maak kennis met Maaltijdservice.nl

Met een proefpakket van Maaltijdservice.nl maakt u voordelig kennis met onze diverse maaltijden. Een proefpakket bestaat uit vier van onze meest gekozen kant-en-klaar maaltijden. Alleen nog even opwarmen: eet smakelijk!

  • Ter kennismaking extra voordelig
  • Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
  • Geheel vrijblijvend proberen

Wat zit er in een proefpakket?

In een proefpakket van Maaltijdservice zitten vier diverse maaltijden. Deze maaltijden zijn van tevoren door ons samengesteld. We hebben momenteel 3 verschillende proefpakketten. Proefpakket Standaard Proefpakket Vegetarisch Proefpakket Zoutarm

Waarom biedt Maaltijdservice.nl proefpakketten aan? 

Met een proefpakket van Maaltijdservice.nl kunt u op een voordelige manier kennismaken met de gezonde maaltijden die onze koks bereiden. De maaltijden worden vers bereid en gekoeld bij u thuisbezorgd.   Kiest u voor één van onze proefpakketten, dan verzenden wij deze kosteloos naar een door u gekozen adres. Vervolgens kunt u thuis genieten van gezonde en gevarieerde maaltijden, die u heel eenvoudig alleen maar hoeft te verwarmen. Een groot voordeel van Maaltijdservice.nl is dat u nergens aan vast zit. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar uiteraard kan dit ook op regelmatige basis.

Zit ik met een proefpakket ergens aan vast?

Maaltijdservice.nl kent geen abonnementen of andere verplichtingen. Het bestellen van een proefpakket is dus geheel vrijblijvend. Als de maaltijden u goed bevallen, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen als u dat wilt en wanneer u dat uitkomt.

Is er ook keuze voor speciale diëten of voedingsvoorkeuren?

Maaltijdservice.nl heeft veel ervaring in het bereiden van maaltijden voor mensen met een speciaal dieet. Zo hebben we een ruim aanbod aan zoutarmeeiwitverrijktegemalen en glutenvrij & lactosevrije maaltijden. Ook qua smaken en voedingsvoorkeuren is er met ruim 150 hoofdgerechten en tal van andere gerechten altijd genoeg te kiezen.

Ik heb een vraag, waar kan ik terecht?

Op deze pagina vindt u het antwoord op meer vragen. En natuurlijk staat onze klantenservice voor u klaar! Neem dus gerust contact met ons, door te bellen naar 0413 43 20 23 of met een e-mail naar klantenservice@maaltijdservice.nl.

De lekkerste maaltijden snel op tafel

stap 1: wat wilt u eten

Kies uw gerechten

Kies wat u wilt bestellen, met keuze uit voor-, hoofd-, bij- en nagerechten. Ook hebben we lekkere drankjes.

stap 2: Bestel uw maaltijden

Bestel eenvoudig online

Ga naar uw winkelmand en klik op afrekenen. U kunt betalen met iDEAL of met het tegoed op uw strippenkaart.

stap 3: wij komen het bezorgen

Ontvang uw bestelling aan huis

Wij gaan voor u koken en komen de maaltijden gekoeld bij u brengen op een door u gekozen dag. Eet smakelijk!

Zo beoordelen onze klanten Maaltijdservice.nl

op basis van onafhankelijke beoordelingen bij The Feedback Company

De voordelen van Maaltijdservice.nl

Onze maaltijden zijn eenvoudig online te bestellen. In een paar klikken heeft u een gezonde koelverse maaltijd besteld. De maaltijden worden bij u thuis bezorgd. Dat is wel zo gemakkelijk. Er geldt een bestelminimum van € 35 en u betaalt slechts eenmalig bezorgkosten per bestelling.

  • Keuze uit meer dan 150 koelverse maaltijden
  • Geen abonnement nodig
  • Bezorging door heel Nederland
  • Verse gezonde maaltijd vanaf € 5,45
  • Betaal gemakkelijk met iDEAL of strippenkaart