Maaltijdservice Purmerend

Vindt u het lastig om zelf de zware boodschappentassen te tillen? Gaat het koken u niet zo goed af als gehoopt? Wilt u graag een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel zetten maar lukt dit door omstandigheden niet? Maak gebruik van de maaltijdservice Purmerend. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een lekkere maaltijd en u hoeft bijna niets te doen. U hoeft alleen de maaltijd te bestellen en betalen, wij doen de rest.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Purmerend: gezonde en smaakvolle maaltijden

Veel mensen denken dat kant-en-klaar maaltijden niet zo lekker of ongezond zijn. Bij de maaltijden van Maaltijdservice.nl is dit niet het geval. Dankzij onze koks geniet u van gezonde en smakelijke maaltijden. Zij proberen zich namelijk zoveel als mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf te houden. Ook bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten; dit draagt bij aan de aanbevolen hoeveelheid groente per dag.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Kies uw eigen dieet bij Maaltijdservice Purmerend

Wilt u graag van de maaltijdservice Purmerend genieten, maar volgt u een speciaal dieet of heeft u allergieën? Bij Maaltijdservice.nl is dit geen probleem. Zo kunt u diverse maaltijden in de volgende categorieën vinden:

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Purmerend

Woont u in Purmerend en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal voor € 35 producten uit te kiezen. Meer mag uiteraard altijd. Wilt u toetjes, soepen, sappen, bijgerechten of wijn aan de bestelling toevoegen, dan kunt u dit naar eigen wens doen. Vanaf € 50 rekenen wij geen verzendkosten. Wij leveren dinsdag tot en met zaterdag.

Wist u dat u onze maaltijden ook voor iemand anders kunt bestellen? Zo kunt u bijvoorbeeld uw ouders helpen wanneer het koken hun niet goed afgaat. U hoeft enkel het bezorgadres van uw ouders in te voeren en wij leveren de bestelling daar af. Onze koks wensen u smakelijk eten.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden