Vandaag besteld, morgen in huis

Rondje van Schulp

Gewicht
(500 gram)
Standaard
€ 8,95
per maaltijd

Ambachtelijk voor u bereid!

Maaltijdomschrijving

Ambachtelijk Rondje van Schulp

In het Ambachtelijke Rondje van Schulp zitten 7 smaakvolle sappen én een origineel Schulp sapglas. Alle sappen zijn natuurtroebel en 100% puur, dus zonder toevoegingen. Tip! Deze sappen staan bol van de vitamines en vormen daarmee dé gezonde traktatie voor anderen en jezelf!

Wat is het Rondje van Schulp?

  • kant-en-klaar geschenkpakket met 7 flesjes Schulp sappen en een sapglas
  • geheel verpakt in een compacte geschenkverpakking
  • hoge kwaliteit vruchtensappen, prima houdbaar en gezond (puur fruit, zonder enige toevoeging)

Bevat onder meer de volgende smaken: appel, peer, appel-kers, appel-framboos, appel-aardbei, appel-vlierbes en appel-redlove.

Fruitkenners sinds 1861

Sinds 1861 staat de familie Schulp voor eerlijk fruit. Al vijf generaties lang fruittelers met liefde voor het landschap en passie voor het fruit. In Breukelen, langs de rivier de Vecht, ligt onze fruitboomgaard en sap-perserij. Hier verwerken wij vooral regionaal fruit. Zo persen we Hollandse appels en aardbeien uit de Betuwe. Aandacht voor onze omgeving is voor Schulp vanzelfsprekend. Daarom is onze sap-perserij volledig CO2-neutraal.

In het versgeperste sap proeft u het fruit zo uit de natuur: puur, rijk van smaak en zonder toevoegingen. Het geheime recept van Schulp? Alleen fruit! Daar is kennis van fruit voor nodig want fruit is een natuurproduct en geen oogst is hetzelfde. Als fruitkenners werken we daarom met de beste mix van rassen uit de nieuwe oogst.

Standaard

Maaltijdspecificaties

Ingrediënten
Bevat onder meer de volgende smaken: appel, peer, appel-kers, appel-framboos, appel-aardbei, appel-vlierbes en appel-redlove.
Art.nr.
129019