Maaltijdservice Tilburg

Geniet u graag van een lekkere en gezonde maaltijd als avondeten? Maar bent u niet zo’n ster in koken of houdt u helemaal niet van koken? Als u in Tilburg woont, maak dan slim gebruik van onze service. Want met onze maaltijdservice in Tilburg hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wat u voor maaltijd ’s avonds op tafel zet. U kiest de online maaltijden en wij leveren deze af op het adres dat u heeft ingevuld.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Tilburg: gevarieerde gerechten

Als inwoner van Tilburg kunt u gebruik maken van onze gevarieerde maaltijdservice Tilburg. Bij Maaltijdservice.nl vindt u altijd een ruim assortiment aan maaltijden. Elk gerecht is bereid door een professionele kok. Die heeft de maaltijd bereid met de Schijf van Vijf in het achterhoofd. En nagenoeg elke maaltijd bevat minimaal 150 gram groenten, wat bijdraagt aan de aanbevolen hoeveelheid groente die je dagelijks nodig hebt.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijdservice in Tilburg

Maaltijdservice Tilburg bestellen via Maaltijdservice.nl


Wilt u ook gebruikmaken van het gemak van maaltijdservice Tilburg? Uw bestelling dient minimaal € 35 te zijn. Boven de € 50 betaalt u geen verzendkosten! U kunt onze soepen, toetjes, sappen, bijgerechten en wijn naar eigen wens aan elke bestelling toevoegen. Vul het juiste bezorgadres in, betaal veilig online via iDEAL of met uw persoonlijke strippenkaart. De koks van maaltijdservice wensen u alvast smakelijk eten!

Maaltijden bestellen voor uw ouders

Zijn uw ouders niet meer in staat om zelf een maaltijd op tafel te zetten? En wilt u uw ouders graag helpen zodat ze toch elke dag van een lekker gerecht kunnen genieten? Bij Maaltijdservice.nl kunt u ook maaltijden bij anderen laten bezorgen. Kies gewoon online de maaltijden voor uw vader en/of moeder uit. Wij zorgen er dan voor dat de maaltijden aan de deur worden afgeleverd. Eventjes opwarmen en genieten maar.

Lekkere kant-en-klare maaltijden thuis bezorgd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand