Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Tilburg

Vindt u het lastig om elke avond een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten? Maar wilt u wel graag goed en gevarieerd eten? Maak gebruik Maaltijdservice.nl en laat in Tilburg de maaltijdservice langskomen. Plaats uw bestelling en warm deze op zodra u wilt eten, meer hoeft u niet te doen met Tilburg maaltijdservice.

Maaltijdservice Tilburg: smaakvolle maaltijden

De chefs van Maaltijdservice proberen de maaltijden te bereiden volgens de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groente per maaltijd. Wist u dat u ook met dieetwensen bij ons terecht kunt? Zo kunnen we maaltijden gemalen maken, maar ook zoutarm, eiwitrijk en gluten- en lactose vrij. Heeft u andere vragen of wensen over de maaltijden of waar wij nog meer bezorgen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maaltijd bezorgen ouderen: kies zelf het bezorgadres

Tijdens het afrekenen van de geselecteerde maaltijden kan u zelf het gewenste bezorgadres in Tilburg invoeren. Zo kan u bijvoorbeeld het adres van uw ouders invullen. De maaltijden worden dan bij uw ouders aan huis geleverd: zij hoeven de maaltijden enkel nog op te warmen. Dit is dé uitkomst wanneer het koken niet meer gaat zoals gehoopt. Help uw ouders in slechts enkele minuten dankzij Maaltijdservice.nl.

 

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Tilburg

Woont u in Tilburg en wilt u graag genieten van de maaltijden van Maaltijdservice.nl? Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal vier maaltijden te selecteren. In ons assortiment hebben wij ook soepen en toetjes om uw maaltijd helemaal compleet te maken. Deze kan u naar eigen wens toevoegen aan de bestelling. 

Gebruik maken van onze maaltijdservice in Tilburg? Onze chefs wensen u een smakelijk eten.