Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Utrecht

Wilt u graag gezond, smaakvol en gevarieerd eten, maar lukt het u zelf niet om een goede maaltijd te bereiden? Woont u in Utrecht? Maak gebruik van de maaltijdservice Utrecht van Maaltijdservice.nl. Met een ruime keuze uit maaltijden, bereid door professionele chefs, zit er voor ieder wel iets naar wens tussen.

Maaltijdservice Utrecht: smaakvolle maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice.nl zijn ideaal als u zelf niet wilt of kunt koken.

Bij het samenstellen van de maaltijden proberen onze chefs zich zoveel als mogelijk te houden aan de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden minimaal 150 gram groente. Heeft u speciale (dieet)wensen? Ook dan kunt u via Utrecht maaltijdservice bestellen. Wij bereiden namelijk ook maaltijden gluten- en lactose vrij, zoutarm, eiwitrijk, gemalen of vegetarisch

Maaltijden thuisbezorgen ouderen: bestel voor uw ouder(s)

Wilt u gebruikmaken van onze warme maaltijden aan huis voor ouderen, maar hoeft u zelf geen maaltijd van Maaltijdservice? U kunt bij ons eenvoudig maaltijden voor uw ouder(s) bestellen. Kies zelf het gewenste afleveradres in Utrecht: dit hoeft dus niet uw eigen adres te zijn. Zo kunt u ook eenvoudig onze maaltijden bestellen voor iemand anders.   

 

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Utrecht

Wilt u genieten van onze maaltijden? Bestel bij Utrecht maaltijdservice minimaal vier maaltijden om een bestelling te kunnen plaatsen. Wij hebben ook soepen en toetjes in ons assortiment. Deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen.

Bestel voor 12.00 uur bij maaltijdservice Utrecht en geniet de volgende dag al van uw maaltijd.