Maaltijdservice Veendam

Wilt u tijdens het avondeten graag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Vindt u het lastig om zelf een maaltijd te bereiden of kost het u te veel moeite om alle boodschappen in huis te halen? Woont u in Veendam, maak dan gebruik van de Brede maaltijdservice van Maaltijdservice.nl. Eenvoudig online uw maaltijd bestellen en de volgende avond hier al van genieten, wie wilt dat niet?

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Veendam: lekkere maaltijden

Wilt u een gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijd? Bij Maaltijdservice proberen we de maaltijden zoveel als mogelijk te bereiden volgens de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Het grootste deel van onze maaltijden bevat 150 gram groenten per maaltijd. Heeft u speciale dieetwensen of bent u vegetarisch? Ook dan kunt u terecht bij Maaltijdservice.nl.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Een greep uit ons aanbod
 1. Standaard Kabeljauw in paprika-tomatensaus met groentemix en volkorenpasta
  Standaard
  Kabeljauw in paprika-tomatensaus met groentemix en volkorenpasta
  € 7,35
  Bekijk meer informatie
 2. Standaard Kiproti met aardappelen, boontjes en een gekookt eitje
  Standaard
  Kiproti met aardappelen, boontjes en een gekookt eitje
  € 6,70
  Bekijk meer informatie
 3. Standaard Gehaktbrood met tomaat, sperziebonen en aardappeltjes in de schil
  Standaard
  Gehaktbrood met tomaat, sperziebonen en aardappeltjes in de schil
  € 7,15
  Bekijk meer informatie
 4. Standaard Beef teriyaki met groenten chow mein en volkoren noodles
  Standaard
  Beef teriyaki met groenten chow mein en volkoren noodles
  € 7,95
  Bekijk meer informatie

> Bekijk alle gerechten

Maaltijdservice in Veendam

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Veendam

Wilt u snel genieten van de maaltijden van maaltijdservice Veendam? Bestel voor minimaal €27,50 en wij komen bij u thuis bezorgen. Bestelt u voor meer dan €40 dan betaalt u geen verzendkosten meer. 

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij de volgende dag de maaltijden al leveren. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten.

Maaltijd bezorgen ouderen: kies zelf het bezorgadres

Tijdens het afrekenen van de geselecteerde maaltijden kan u zelf het gewenste bezorgadres in Veendam (of daarbuiten) invoeren. Zo kan u bijvoorbeeld het adres van uw ouders invullen. De maaltijden worden dan bij uw ouders aan huis geleverd: zij hoeven de maaltijden enkel nog op te warmen. Dit is dé uitkomst wanneer het koken niet meer gaat zoals gehoopt. Help uw ouders in slechts enkele minuten dankzij Maaltijdservice.nl.

Lekkere kant-en-klare maaltijden thuis bezorgd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand