Maaltijdservice.nl Veghel

Woont u in Veghel en bent u op zoek naar lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden zonder veel gedoe? Maaltijdservice.nl is precies wat u zoekt. Wij zorgen voor elke dag een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.. Zonder dat u daar zelf veel aan hoeft te doen: bestellen, even opwarmen in de magnetron en eet smakelijk!

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Veghel bezorgt lekkere maaltijden die ook gezond zijn

Maaltijdservice.nl biedt de ruimste keuze in maaltijden: van Hollandse Pot tot Wereldkeuken, van vissoep tot tiramisu. Ook voor speciale diëten is ruim aanbod: vegetarisch, gluten- en lactosevrij, zoutarm, eiwitverrijkt of gemalen: onze koks maken het allemaal voor u klaar. Daarbij houden we ook nagenoeg altijd rekening met de Schijf van Vijf. En zorgen we ervoor dat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten bevatten. Lekkerder, gezonder én makkelijker wordt het niet!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in VeghelKant-en-klare maaltijden aan huis in Veghel

Bestellen bij Maaltijdservice.nl

Wilt u ook gebruikmaken van onze maaltijdservice in Veghel? Kies dan voor het gemak van Maaltijdservice.nl. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen (deze dient minimaal € 35 te zijn). We hebben ook heerlijke soepen en toetjes die u mee kunt laten bezorgen. Ook hebben we lekkere sappen, wijn en verschillende bijgerechten. We wisselen regelmatig onze menukaart, afhankelijk van het seizoen. Wanneer u een bestelling plaatst vult u het gewenste afleveradres in Veghel in en rond u uw bestelling veilig af via iDEAL (of eventueel met onze Strippenkaart). Bestelt u op werkdagen vóór 12.00 uur, dan kunnen wij de volgende dag de maaltijden al op het door u gekozen adres leveren.

Een warme maaltijd bestellen - voor uzelf of iemand anders.

Misschien zijn uw ouders (of iemand anders) niet meer in staat om zelf elke dag hun maaltijden op tafel te zetten. Ook voor hen biedt maaltijdservice Veghel uitkomst. U heeft namelijk de mogelijkheid om voor uw ouders eenvoudig maaltijden te bestellen en die op hun adres in Veghel te laten bezorgen. Ideaal als u ze eenvoudig en snel wilt helpen. En dat zonder dat u daar zelf lange tijd voor in de keuken hoeft te staan of een maaltijd bij ze langs moet brengen.

Maaltijdservice.nl Veghel met Oma's SoepMaaltijdservice.nl Veghel met Oma's Soep

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden