Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Veldhoven

Bent u woonachtig in Veldhoven en vindt u het lastig om een smaakvolle, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten? Of is het doen van de boodschappen te zwaar voor u? Voor iedereen die niet zelf wil of kan koken, is er de maaltijdservice Veldhoven. U bestelt eenvoudig online de gewenste maaltijden en wij bezorgen het de volgende dag al bij u aan huis.

Maaltijdservice Veldhoven: smaakvolle en gezonde maaltijden

Kiest u voor de maaltijden van Maaltijdservice, dan kiest u voor maaltijden die zoveel als mogelijk voldoen aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Daarnaast proberen onze chefs ook bijna elke maaltijd te voorzien van 150 gram groente.

Bestelt u via onze maaltijdservice Veldhoven en heeft u specifieke dieetwensen? Dit is geen enkel probleem. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zoutarme maaltijd, maar ook gemalen, gluten- en lactosevrij, gemalen zoutarm en eiwitrijk zijn mogelijkheden. Staat uw dieetwens niet op onze website, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor de eventuele mogelijkheden.

Maaltijden bezorgen ouderen: help uw ouders met Maaltijdservice

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken? De bezorgservice van Maaltijdservice is dan precies wat u zoekt. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf een bestelling te plaatsen. Tijdens het afrekenen kunt u zelf het afleveradres in Veldhoven kiezen. Vul hier het adres van uw ouders in en dan leveren wij de gezonde maaltijden daar af.

Bestellen via Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Veldhoven

Selecteer minimaal vier hoofdgerechten; onze soepen en toetjes kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. Vul uw gewenste bezorgadres in en betaal veilig online. Plaatst u uw bestelling voor 17.00 uur, dan ontvangt u het de volgende dag al. De chefs van maaltijdservice Veldhoven wensen u een smakelijk eten.