Maaltijdservice Venlo

Woont u in Venlo en bent u niet goed meer in staat om elke avond een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd klaar te maken? Dan is Maaltijdservice Venlo precies wat u zoekt. Wij zorgen ervoor dat er bij u thuis elke dag een lekkere maaltijd op tafel komt te staan. Zonder dat u daar zelf veel aan hoeft te doen: het enige wat u hoeft doen is de bestelling te plaatsen en het eten thuis op te warmen in de magnetron. Wij doen de rest!

 

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Venlo bezorgt lekkere maaltijden die ook gezond zijn.

U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse maaltijden.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Gemakkelijk bestellen via Maaltijdservice.nl

Wilt u ook gebruikmaken van onze maaltijdservice in Venlo? Kies dan voor het gemak van Maaltijdservice.nl. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen (deze dient minimaal € 35 te zijn). We hebben ook heerlijke soepen en toetjes die u mee kunt laten bezorgen. Ook hebben we lekkere sappen, wijn en verschillende bijgerechten. Vanaf € 50 betaalt u geen verzendkosten. We wisselen regelmatig onze menukaart, afhankelijk van het seizoen. Wanneer u een bestelling plaatst vult u het gewenste afleveradres in Venlo in en rond u uw bestelling veilig af via iDEAL (of eventueel met onze Strippenkaart). Bestelt u op werkdagen vóór 12.00 uur, dan kunnen wij de volgende dag de maaltijden al op het door u gekozen adres leveren.

Een warme maaltijd bestellen voor uw ouders of iemand anders?

Misschien zijn uw ouders (of iemand anders) niet meer in staat om zelf elke dag hun maaltijden op tafel te zetten. Ook voor hen biedt maaltijdservice Venlo uitkomst. U heeft namelijk de mogelijkheid om voor uw ouders eenvoudig maaltijden te bestellen en die op hun adres in Venlo te laten bezorgen. Ideaal als u ze eenvoudig en snel wilt helpen. En dat zonder dat u daar zelf lange tijd voor in de keuken hoeft te staan of een maaltijd bij ze langs moet brengen.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden