Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Venlo

Bent u woonachtig in Venlo? En bent u niet (meer) in staat om elke avond een smaakvolle, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te zetten? En is dat iets dat u wel graag zou willen? Maaltijdservice Venlo is dan precies wat u zoekt. Wij gaan er alles aan doen om bij u thuis elke dag een lekkere maaltijd op tafel te krijgen. En het mooie is dat u hier zelf niets aan hoeft te doen. Of althans: u hoeft alleen maar de bestelling te plaatsen en het eten thuis op te warmen. Wij zorgen voor de rest.

Maaltijdservice Venlo bezorgt smaakvolle maaltijden

U heeft bij Maaltijdservice.nl een ruime keuze uit allerlei maaltijden. Of u nu behoefte heeft aan vegetarisch, gluten- en lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk of gemalen: onze chefs maken het allemaal voor u klaar. Daarbij houden we ook zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. En bevat het grootste deel van onze maaltijden van 150 gram groente per maaltijd. Hoe gezond wilt u het hebben?

Warme maaltijden bestellen voor uw ouders

Het kan ook zijn dat uw ouders niet meer in staat zijn om zelf een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Ook dan biedt maaltijdservice Venlo uitkomst. U kunt namelijk voor hen eenvoudig maaltijden bestellen en die op hun adres in Venlo laten bezorgen. De ideale oplossing als u uw ouders eenvoudig en snel wilt helpen, zonder dat u daar zelf voor in de keuken hoeft te staan of een maaltijd langs moet brengen. 

Eenvoudig bestellen via Maaltijdservice.nl

Wilt u ook gebruikmaken van onze maaltijdservice in Venlo? Kies dan voor het gemak van Maaltijdservice.nl. Als u minimaal vier hoofdgerechten kiest, kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Soepen en toetjes kunt u vervolgens naar eigen wens aan uw bestelling toevoegen. Vul het gewenste afleveradres in Venlo in en betaal veilig via iDEAL. Doet u dat voor 12.00 uur, dan leveren wij de bestelling de volgende dag al op het gewenste adres af. Het kan ook best zijn dat u of uw ouders helemaal niet in Venlo wonen. Als u dan toch gebruik wilt maken van onze maaltijdservice moet u snel even kijken waar we nog meer maaltijden bezorgen.