Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Venray

Houdt u ook van smaakvolle en gezonde maaltijden tijdens het avondeten? Maar bent u niet of niet altijd in staat om deze maaltijd zelf te bereiden? Voor inwoners van Venray is onze maaltijdservice dan precies wat zij nodig hebben. Iedereen kan bij ons namelijk eenvoudig online maaltijden bestellen en die vervolgens thuis opwarmen. Laat u ook verrassen door de heerlijke maaltijden van Maaltijdservice Venray of plaats een bestelling als u iemand kent die hier zelf niet toe in staat is. Zoals bijvoorbeeld voor uw ouders of uw grootouders.

Geniet bij Maaltijdservice Venray van smaakvolle maaltijden

Elke maaltijd van Maaltijdservice Venray is gezond, smaakvol en zeer gevarieerd. Al het eten wordt bereid door professionele chefs. De Schijf van Vijf vormt voor hen het uitgangspunt van alle gerechten die ze maken. Bovendien bevatten de meeste maaltijden ook minimaal 150 gram aan groente. En dat draagt bij aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente die u nodig heeft. Gelden er voor u speciale dieetwensen? Voor Maaltijdservice Venray vormt dat geen enkel probleem. Elke dag bereiden onze chefs diverse maaltijden die bijvoorbeeld gluten- en lactosevrij, zoutarm, gemalen, gemalen zoutarm en eiwitrijk zijn. En ook als u andere wensen, diëten of allergieën heeft die niet op onze website staan, kunt u gewoon contact met ons opnemen. We kijken dan samen naar wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn.

Maaltijden bezorgen aan ouderen door Maaltijdservice Venray

Kunnen uw ouders niet meer zelf boodschappen doen of doen zij niet zo veel moeite meer om dagelijks gezond te koken? En wonen zij in Venray? Maaltijdservice.nl is dan precies waar u naar op zoek bent. Vul bij uw bestelling gewoon het gewenste bezorgadres in. Dat kan dus ook het adres van uw ouders zijn. U betaalt de maaltijden gemakkelijk online en wij bezorgen ze bij uw ouders aan de deur.

Bestel ook bij Maaltijdservice.nl in Venray

Wilt u uw ouders morgen al laten genieten van de uitgebreide maaltijdservice Venray van Maaltijdservice.nl? Plaats uw bestelling dan voor 12.00 uur en wij bezorgen deze de volgende dag tussen 08.00 en 13.00 uur al. U kunt eenvoudig afrekenen met behulp van iDEAL.

Let op: om een bestelling te kunnen plaatsen, moet u wel minimaal vier hoofdgerechten bestellen. Onze soepen en toetjes kunt u naar eigen wens aan uw bestelling toevoegen. Wij wensen u of uw ouders alvast smakelijk eten!