Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Wageningen

Wilt u in de avond graag genieten van een smaakvolle en gezonde maaltijd, maar gaat het koken u niet zo goed af als gehoopt? Of is het u te zwaar om alle boodschappen in huis te halen? Op Maaltijdservice.nl kunt u eenvoudig online maaltijden bestellen, vervolgens bezorgen wij deze maaltijden bij u thuis. U hoeft de maaltijden nu slechts nog op te warmen en u kunt aan tafel. Maaltijdservice Wageningen: eenvoudig, snel en lekker. 

Maaltijdservice Wageningen: smaakvolle maaltijden

Een maaltijd die u moet opwarmen, is dat wel lekker? De chefs van Maaltijdservice proberen de maaltijden te bereiden volgens de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groente per maaltijd. Hierdoor is uw opwarmmaaltijd smaakvol en gezond. 

Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijdservice Wageningen bezorgd ook gemalen maaltijden, zoutarme maaltijden, eiwitrijke maaltijden en gluten- en lactosevrije maaltijden. Voor andere vragen of wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maaltijd bezorgen ouderen: kies zelf het bezorgadres

Tijdens het afrekenen van de geselecteerde maaltijden kan u zelf het gewenste bezorgadres in Wageningen invoeren. Zo kan u bijvoorbeeld het adres van uw ouders invullen. De maaltijden worden dan bij uw ouders in Wageningen aan huis geleverd: zij hoeven de maaltijden enkel nog op te warmen. Dit is dé uitkomst wanneer het koken niet meer gaat zoals gehoopt. Help uw ouders in slechts enkele minuten dankzij Maaltijdservice.nl.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Wageningen

Wilt u graag genieten van de maaltijden van Maaltijdservice en woont u in Wageningen? Maak gebruik van maaltijdservice Wageningen. Bestel minimaal vier maaltijden of één maaltijdbox. In ons assortiment vindt u ook soepen en toetjes, deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen.

Maak vandaag nog gebruik van de maaltijdservice in Wageningen. Woont u niet in Wageningen maar wilt u alsnog genieten van onze maaltijden? Dat kan: kijk snel naar andere bezorggebieden van Maaltijdservice.