Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijden aan huis

Heeft u moeite met het doen van boodschappen? Gaat het koken u niet zo goed af? Of heeft u er geen tijd voor? Dan bent u bij Maaltijdservice aan het juiste adres.

Gezonde warme thuismaaltijden van Maaltijdservice

Warme maaltijden aan huis, vers bereid door onze chefs. Bij Maaltijdservice.nl heeft u de keuze uit wel 75 soorten koelvers maaltijden. Onze thuismaaltijden voldoen bijna allemaal aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Het grootste deel van de maaltijden bevat 150 gram groente. U kunt dus gezond eten aan huis, zonder al te veel moeite te doen. U geniet al van een maaltijd vanaf €4,50. 

Maaltijd bezorging eenvoudig en smaakvol

Warme maaltijden aan huis bezorgen is de ideale oplossing voor als u niet wil of kan koken. De maaltijden zijn gezond, smaakvol en u hoeft ze enkel nog op te warmen in de magnetron of oven. De warme maaltijden worden eenvoudig en snel bij u thuis bezorgd; u hoeft alleen maar uw bestelling online te plaatsen. 

Verse maaltijden aan huis: hoe werkt het?

Wanneer u kiest voor de warme maaltijden aan huis van Maaltijdservice, heeft u de keuze uit wel 75 soorten koelvers maaltijden. Uiteraard kunt u kiezen tussen gerechten met vlees, vis of vegetarische maaltijden, maar we houden ook rekening met bepaalde dieetwensen.

Via Maaltijdservice.nl kunt u gemakkelijk uw wensen filteren. Eet u alleen zoutarme maaltijden of kiest u liever voor eiwitrijke maaltijden? U kunt de bijpassende maaltijden vinden met behulp van de filters. Staat uw wens niet tussen onze filteropties? Neem contact op met onze klantenservice, dan gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor hoofdgerechten, maar ook voor nagerechten en soepen. Plaatst u een bestelling bij ons? Deze bestelling moet dan wel minimaal uit vier hoofdgerechten bestaan. Eventuele toetjes en soepen kunt u naar keuze aan uw bestelling toevoegen. U betaalt slechts één keer verzendkosten per bestelling, ongeacht de grootte van de bestelling.

Bestellen voor uw ouder(s) bij Maaltijdservice

Kunnen uw ouders niet meer goed zelf koken en wilt u ze graag helpen? Bij Maaltijdservice kan u eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen. Vul het gewenste afleveradres in, dit hoeft dus niet uw eigen adres te zijn, en bestel eenvoudig en snel de maaltijden online via Maaltijdservice.nl.  

Voor 12.00 uur maaltijden besteld, morgen in huis

Bestelt u de maaltijden voor 12.00 uur, dan ontvangt u de maaltijden al de volgende dag tussen 08.00 en 13.00 uur. U maakt eenvoudig gebruik van onze online maaltijdservice. Geef het gewenste adres op en de dag waarop u de maaltijden wilt ontvangen. Wilt u vaker genieten van maaltijden aan huis? Dan is het handig om een account aan te maken.

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Bestel een proefpakket zodat u zelf ontdekt dat onze chefs de thuismaaltijden lekker, gezond en vers voor u bereiden. Eet smakelijk!