Warme maaltijden aan huis

Heeft u moeite met koken, of simpelweg geen tijd? Wij koken graag voor u. We werken met fantastische koks en diëtisten die de meest lekkere en gezonde maaltijden voor u koken. We bezorgen de maaltijd bij u aan huis op een dag en tijd naar wens. Even opwarmen en klaar - eet smakelijk!

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Gezonde warme thuismaaltijden van Maaltijdservice.nl

Wij bezorgen heerlijke koelverse maaltijden die u thuis alleen nog maar even hoeft te verwarmen in de magnetron of oven. Weinig moeite, wel een lekkere en gezonde maaltijd! Bij Maaltijdservice.nl is de keuze groot en divers. U heeft keuze uit 200 verschillende maaltijden en (bij)gerechten. We hebben ook heerlijke soepen, toetjes en drankjes in ons assortiment. U kunt er zelfs een lekker glaasje wijn bij bestellen zodat u kunt genieten van een heerlijk diner!

Onze thuismaaltijden voldoen bijna allemaal aan de Schijf van Vijf. Het grootste deel van de maaltijden bevat 150 gram groenten. U kunt dus gezond eten aan huis, zonder al te veel moeite te doen. Bent u op zoek naar dieetmaaltijden, zoals zoutarm of glutenvrij? Dat kan bij ons ook.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijdbezorging: eenvoudig, lekker en gezond!

Warme maaltijden aan huis laten bezorgen is de ideale oplossing als u niet wilt of kunt koken. De maaltijden zijn gezond en lekker en u hoeft ze alleen nog even te verwarmen in magnetron of oven. De maaltijden worden eenvoudig en snel bij u thuis bezorgd: u hoeft alleen maar uw bestelling online te plaatsen. Wij doen de rest.

Verse, warme maaltijden aan huis: hoe werkt het?

Wanneer u kiest voor de maaltijden aan huis van Maaltijdservice.nl, heeft u keuze uit 200 verschillende maaltijden en (bij-)gerechten. We hebben ook heerlijke soepen, toetjes en drankjes in ons assortiment. Uiteraard kunt u kiezen uit gerechten met vlees en vis en vegetarische gerechten. We houden ook rekening met bepaalde dieetwensen.

Via Maaltijdservice.nl kunt u gemakkelijk uw wensen filteren. Om tot de voor u juiste keuze te komen kunt u allereerst kiezen tussen voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, toetjes en drankjes. Binnen deze categorieën kunt u vervolgens filteren op uw wensen. Zo is het mogelijk om te zoeken op soorten vlees, vis, vegetarisch, maar ook op bepaalde dieetwensen zoals zoutarm, gluten- en lactosevrij, gemalen of eiwitrijk. U kunt de bijpassende maaltijden vinden met behulp van de filters. Staat uw wens niet tussen onze filteropties? Neem contact op met onze klantenservice, dan gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor hoofdgerechten, maar ook voor soepen, sappen, wijn, en toetjes. We hebben een minimale bestelgrootte van € 35. U betaalt slechts één keer verzendkosten per bestelling, en vanaf € 50 is verzending gratis!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden

Bestellen voor uw ouder(s) of anderen bij Maaltijdservice.nl

Kunnen uw ouders (of iemand anders) niet meer goed zelf koken en wilt u ze graag helpen? Bij Maaltijdservice.nl kunt u eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen. Binnen uw account kunt u verschillende adressen invullen, dus ook die van uw ouders. Zo bestelt u eenvoudig en snel de maaltijden online via Maaltijdservice.nl. U kunt ook een catalogus mee bestellen zodat uw ouders hier in kunnen bladeren en hun menu kunnen samenstellen.

Voor 12.00 uur maaltijden besteld, morgen in huis

Bestelt u de maaltijden voor 12.00 uur, dan kunt u de maaltijden al de volgende dag tussen 08.00 en 13.00 uur laten bezorgen. U kunt bij ons maximaal 14 dagen vooruit plannen. We horen vaak dat klanten die voor iemand anders bestellen het fijn vinden om alvast vooruit te plannen, daarom kunt u meerdere bestellingen plaatsen. 

Wilt u eerst een keer proberen of de maaltijden wat voor u of, uw ouders of uw kennis zijn? Dan hebben we een heel lekker proefpakket dat u kunt bestellen. Dit proefpakket bestaat uit 4 maaltijden en een mooie catalogus met al onze gerechten erin. Dit proefpakket kost slechts € 25 én het pakket wordt gratis bij u thuis bezorgd. Lees hier verder over het proefpakket. Eet smakelijk!