Uw maaltijdservice in Zeeland

Maaltijdservice.nl bezorgt de lekkerste kant-en-klare maaltijden aan huis op elk adres in Zeeland, dus ook bij u. Kies uit het grootste assortiment koelverse maaltijden, kies zelf uw bezorgdag en bestel eenvoudig online. Alleen nog even opwarmen en u kunt aan tafel.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Gezonde en smaakvolle maaltijden zonder koken

Onze koks houden bij het samenstellen van nieuwe maaltijden zoveel mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Ook bevatten de meeste van onze maaltijden minimaal 150 gram groenten. Zo heeft u het gemak van niet hoeven koken en eet u elke dag toch gezond en afwisselend!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestel op Maaltijdservice.nl voor maaltijdservice in Zeeland

Woont u in Zeeland en wilt u graag gebruik maken van onze maaltijdservice? Dat kan! Kies voor € 35 of meer uit onze gerechten. Dat zijn natuurlijk enkele maalijden, maar u kunt daarnaast ook kiezen uit soep, bijgerechten, toetjes en lekkere drankjes.

Plaats uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag en wij kunnen de volgende dag al bezorgen in elke plaats in Zeeland. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten!

Kant-en-klare maaltijden bestellen voor iemand anders

Zijn ouders of een vriend of vriendin niet meer in staat om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Ontzorg  dan met de maaltijden van Maaltijdservice.nl. Het kost u weinig moeite en u weet zeker dat uw ouders of kennissen van een goede maaltijd genieten. Vul tijdens het online betalen het bezorgadres van de ander in. Onze bezorgers leveren de maaltijden dan op dat adres in Zeeland af. Het enige dat zij nog hoeven doen is de maaltijd opwarmen. Ideaal toch!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden