Maaltijdservice Zuid-Limburg

Woont u in Zuid-Limburg? Lukt het u niet om elke avond een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te zetten maar zou u dit wel graag willen? De maaltijdservice Zuid-Limburg is dan precies wat u zoekt: wij zorgen ervoor dat er bij u thuis een lekkere maaltijd op tafel staat, zonder dat u hier veel aan hoeft te doen. U hoeft enkel de bestelling te plaatsen en thuis op te warmen. Wij zorgen voor de rest.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Zuid-Limburg: smaakvolle maaltijden

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Zuid-Limburg

Wilt u maaltijden laten bezorgen in Zuid-Limburg? Maak gebruik van de maaltijdservice Zuid-Limburg van Maaltijdservice.nl. Bestel voor minimaal € 35 op onze site. Wanneer u voor minimaal € 50 bestelt betaalt u geen verzendkosten. Soepen, toetjes, sappen, bijgerechten en wijn kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. Vul het gewenste afleveradres in en betaal veilig via iDEAL of de strippenkaart. Bestelt u voor 12.00 uur op een werkdag, dan zorgen wij ervoor dat de bestelling de volgende dag op uw gewenste adres wordt afgeleverd.

Woont u of wonen uw ouders niet in Zuid-Limburg maar wilt u wel gebruik maken van onze maaltijdservice? Kijk dan snel waar wij nog meer bezorgen. Onze koks wensen u een smakelijk eten.

Bestel warme maaltijden voor uw ouder(s)

Zijn uw ouders niet meer in staat om zelf een gezonde en gevarieerde maaltijd te bereiden? Maaltijdservice Zuid-Limburg biedt de uitkomst. Bestel eenvoudig maaltijden voor uw ouders en laat het op hun adres in Zuid-Limburg bezorgen. Zo kunt u uw ouders eenvoudig en snel helpen, zonder dat u hoeft te koken of een maaltijd langs moet brengen.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden