Laat het voorjaar beginnen!

Het is eindelijk zover, de lente is begonnen! Dat betekent mooi weer, frisse blaadjes aan de bomen en heel veel lekker eten. Onze koks hebben met zorg heerlijke nieuwe maaltijden voor u samengesteld. In deze editie van het Eet Smakelijk Magazine vertellen we u alles over de nieuwste gerechten.

Asperges: Het witte goud

Het lekkerste seizoen van het jaar is aangebroken: het aspergeseizoen. Er staan vier luxe maaltijden voor u klaar met deze smaakvolle groente. In combinatie met romige hollandaisesaus, malse kipfilet of zalmfilet, er is voor ieder wat wils.

Ook geniet u van maar liefst zes seizoensspecialiteiten. Reis met ons langs verschillende wereldkeukens, gewoon vanuit uw eigen keuken. Ontdek verrassende smaken met de kalkoenrollade in kerriesaus, een romig vispannetje en vegetarische boerengehaktschotel. 

Smakelijk Pasen, binnen een handomdraai op tafel

Op 20 en 21 april is het Pasen. Om het voor u nóg makkelijker en feestelijker te maken, bestelt u bij ons de luxe Paasbrunchbox. Een complete maaltijdbox gevuld met twee driegangendiners, heel veel lekkere bijgerechtjes en frisse drankjes.

Weten wat er allemaal in de feestelijke box zit en wanneer u deze kunt bestellen? Dat leest u in de nieuwste editie van het Eet Smakelijk Magazine. Zo kunt u zich alvast verheugen op een smakelijk Pasen!

Heeft u een leuke tip, een goed idee of een inspirerend verhaal voor in ons magazine? Laat het weten. Stuur dan een e-mail naar info@maaltijdservice.nl en wie weet leest u uw verhaal terug in de volgende editie!