Heeft u er moeite mee om uw maaltijden gezond en smaakvol te bereiden? De maaltijden van Maaltijdservice.nl zijn de ideale oplossing. De maaltijden worden vers bereid door professionele koks. Bijna alle maaltijden bevatten de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten per maaltijd. Het enige wat u nog moet doen is de maaltijd even verwarmen. Hoe kunt u uw maaltijd van Maaltijdservice het beste verwarmen?

Maaltijd verwarmen: oven of magnetron

De magnetronmaaltijden van Maaltijdservice zijn op verschillende manieren te verwarmen. U kunt de gerechten zowel in de magnetron als de oven opwarmen. Verwarming in de magnetron heeft onze voorkeur, dat werkt simpel en snel!

Hoe warm ik een maaltijd op in de magnetron?

Het is heel eenvoudig om onze maaltijden te verwarmen. Op elke verpakking kunt u de bereidingswijze vinden. Over het algemeen werken de magnetron maaltijden van Maaltijdservice als volgt:

 1. Prik met behulp van een vork enkele gaatjes in de afdekfolie. Zorg dat u in ieder vakje een gaatje prikt. Plaats de maaltijd, inclusief verpakking, in de magnetron.
 2. Stel de magnetron in op 800 – 1000 watt
 3. Verwarm de maaltijd circa 6 minuten
  Let op: verwarm tijden zijn algemene richtlijnen: dit kan per merk en type magnetron verschillen.
 4. Na het verwarmen kunt u de verpakking openen door de folie er af te trekken

Soep opwarmen in magnetron

Gaat u een soep van Maaltijdservice opwarmen in de magnetron?

 1. Haal de folie van de soepbeker en giet de soep over in een soepkom.
 2. Stel de magnetron in op 800 - 1000 watt en verwarm de soep ongeveer 1-2 minuten.

Hoe warm ik een maaltijd op in de oven?

Uw maaltijd opwarmen in de oven? Dat kan, maar is wat ingewikkelder dan met de magnetron.

 1. Verwarm uw heteluchtoven voor tot 110 graden Celsius.
 2. Plaats de maaltijd in de oven en verwarm deze in het plastic bakje circa 40 minuten op 100 graden Celsius.
  Let op: ook hier geldt dat dit algemene richtlijnen zijn voor het verwarmen. Per merk en type heteluchtoven kan de tijd verschillen. Het bakje kan geen hogere temperatuur aan dus wees voorzichtig. U kunt de maaltijd ook in uw eigen ovenschaal verwarmen in de oven. 

Bij het verwarmen in een heteluchtoven hoeft u geen gaatjes in de folie te prikken. Het gebruik van de grillstand raden wij u af. Daar zijn de bakjes niet voor gemaakt.