Info

 1. asperges bij Maaltijdservice.nl

  Asperges: ook lekker, gezond en makkelijk!

  Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit: het aspergeseizoen. De asperges worden bedekt onder een lekkere hollandaisesaus, gaan in de soep of krijgen een andere mooie bereiding. Het witte goud is niet alleen smaakvol, maar zit ook nog eens boordevol gezondheidsvoordelen.

  Lees verder
 2. Verantwoord vlees van een verantwoordelijke koe

  Verantwoord vlees eten

  De laatste jaren is het steeds meer een onderwerp van discussie geworden: vlees eten. Maaltijdservice.nl doet zijn best om ervoor te zorgen dat u een eerlijk stukje vlees op uw bord heeft.

  Lees verder
 3. Oma's Soep stamppotje

  Gerechten van Oma's Soep nu bij Maaltijdservice.nl

  Nieuw bij Maaltijdservice.nl: de soepen en maaltijden van Oma's Soep. Stamppotten, stoofpotten en soepen samengesteld door oma's met vele decennia aan kookervaring. Oma's Soep zich in voor de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen.

  Lees verder
 4. Dag van de Mantelzorg

  10 november: Dag van de Mantelzorg

  Een grote groep mensen staan elke dag weer klaar om iemand in hun naaste omgeving bij te staan: de mantelzorgers! Die hulp kan variëren van enkele uren per week voor een korte periode tot jarenlange intensieve hulp. Op 10 november worden we deze soms onzichtbare helden in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg.

  Lees verder
 5. veganistisch eten

  Veganistisch eten - wat houdt het in?

  In maart stonden wij al stil bij de Week zonder Vlees, oftewel vegetarisch eten. Sommige mensen kiezen ervoor om zelfs veganistisch te eten. Wat is dit precies en waarom gebeurt het steeds meer?

  Lees verder
 6. vegetarische kant-en-klaar maaltijden

  Week zonder vlees

  Deze hele week staat bij ons in het teken van de week zonder vlees. Doet u ook mee? Een keer een weekje zonder vlees, dat is om verschillende reden echt wel een goed idee!

  Lees verder
 7. Maaltijden aan huis voor Ouderen

  Maaltijden aan huis voor Ouderen

  Wilt u tijdens het avondeten genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Vindt u het lastig om deze maaltijd zelf te bereiden of heeft u moeite met het doen van de boodschappen? Wij koken graag voor u! We hebben jarenlange ervaring met het koken en bezorgen van lekkere en gezonde maaltijden voor senioren. Bij Maaltijdservice.nl bereiden we speciaal voor ouderen (maar ook voor andere liefhebbers) elke dag verse maaltijden.

  Lees verder
 8. Eten opwarmen in oven of magnetron

  Eten opwarmen in oven of magnetron

  Heeft u er moeite mee om uw maaltijden gezond en smaakvol te bereiden? De maaltijden van Maaltijdservice.nl zijn de ideale oplossing. De maaltijden worden vers bereid door professionele koks. Bijna alle maaltijden bevatten de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten per maaltijd. Het enige wat u nog moet doen is de maaltijd even verwarmen. Hoe kunt u uw maaltijd van Maaltijdservice het beste verwarmen?

  Lees verder
 9. Koken met ouderen

  Koken met ouderen

  Met je ouders op kookcursus: het is leuk en leerzaam! Ouderen eten soms wat minder gevarieerd en op die manier krijgen zij toch regelmatig nieuwe gerechten te proeven. Praktisch en lekker dus, maar ook heel bijzonder om zoiets samen met uw vader of moeder te doen.

  Lees verder
 10. Samen gezellig eten

  Samen eten zorgt voor gezelligheid

  Voor de een is eten een noodzaak, de ander zoekt vooral de gezelligheid tijdens het eten op. In principe is het altijd leuker om gezamenlijk te eten. Het zorgt voor positiviteit en er ontstaan verhalen die de stilte kunnen doorbreken. Zodat we allemaal nader tot elkaar komen. En een super leuke avond beleven. Alleen maar omdat we met elkaar zijn gaan eten.

  Lees verder
Pagina