Filteren

Carezzo

Hier vindt u alle producten die wij verkopen onder het label 'Carezzo'. Carezzo is een lijn met gerechten en bijgerechten die allemaal eiwitverrijkt zijn. Dat wil zeggen dat er tijdens het koken extra eiwitten worden toegevoegd. Mensen die behoefte hebben aan extra eiwitten kunnen via onze website eenvoudig deze producten bestellen. 

  1. Merk
    Carezzo

Producten 1-24 van 291

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
  1.  

    Nieuw: kleine portie

     

     

Producten 1-24 van 291

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Waarom Carezzo?

Carezzo eiwitverrijkte producten hebben meer eiwit per portie dan gewone producten of gerechten. Zo krijgt u meer eiwit binnen zonder meer te eten. Als u ouder wordt beweegt u minder en neemt de energiebehoefte af. De porties die u eet worden kleiner. Maar de eiwitbehoefte neemt niet af en daardoor ontstaat er al gauw een tekort in de eiwitinname. Bij ziekte kan de eiwitbehoefte al bijna verdubbelen ten opzichte van jongere mensen. Bij een risico op ondervoeding is de eiwitbehoefte al 50% hoger dan van jongere volwassenen. In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond en onderbouwd dat Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken in de hogere eiwitbehoefte voorziet.

Carezzo Assortiment

Met het Carezzo assortiment kunt u volop genieten van heerlijke producten met extra eiwitten. Van soepen tot sappen en van hoofdgerechten tot brood en banket. Bij maaltijdservice.nl verkopen we het allemaal.