Carezzo

Carezzo maakt smaakvolle eiwitverrijkte maaltijden, bijgerechten en sappen. Bij eiwitverrijkt voedsel worden tijdens de bereiding extra eiwitten toegevoegd. Dat is goed voor mensen die bijvoorbeeld moeite hebben met eten, of aansterken na een medische ingreep. Meer weten over Carezzo? Lees hier verder.

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
  1.  

    Nieuwe Zomer Toppers

     

     

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Waarom Carezzo?

Carezzo eiwitverrijkte producten hebben meer eiwit per portie dan gewone producten of gerechten. Zo krijgt u meer eiwit binnen zonder meer te eten. Als u ouder wordt beweegt u minder en neemt de energiebehoefte af. De porties die u eet worden kleiner. Maar de eiwitbehoefte neemt niet af en daardoor ontstaat er al gauw een tekort in de eiwitinname. Bij ziekte kan de eiwitbehoefte al bijna verdubbelen ten opzichte van jongere mensen. Bij een risico op ondervoeding is de eiwitbehoefte al 50% hoger dan van jongere volwassenen. In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond en onderbouwd dat Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken in de hogere eiwitbehoefte voorziet.

Carezzo Assortiment

Met het Carezzo assortiment kunt u volop genieten van heerlijke producten met extra eiwitten. Van soepen tot sappen en van hoofdgerechten tot brood en banket. Bij maaltijdservice.nl verkopen we het allemaal.