Filteren

Gluten- & lactosevrije vegetarische maaltijden

Eet u graag vegetarisch maar wilt u daarnaast ook gluten- en/of lactosevrij eten? Vindt u het lastig om zelf gluten- en lactosevrije maaltijden te bereiden? Bij Maaltijdservice bereiden onze koks dagelijks zulke maaltijden. Online kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen.

  1. Variatie
    Gluten- en lactosevrij
  2. Voorkeur
    Vegetarisch

Gezonde glutenvrije vegetarische maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice zijn vers, gezond en smaakvol. Het grootste deel van onze maaltijden bevat 150 gram groente per maaltijd. Bij het samenstellen houden wij zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Doordat de maaltijden vers zijn en groente bevatten, zijn de glutenvrije vegetarische maaltijden erg smaakvol.

Lactosevrije vegetarische maaltijden bestellen

Kies minimaal vier hoofdgerechten om een bestelling te kunnen plaatsen. U kunt bij ons ook terecht voor soepen en toetjes, hier is geen minimum aantal voor. U hoeft alleen nog uw gewenste bezorgadres in te voeren en u kunt veilig via IDEAL betalen. 

Wanneer u een bestelling plaatst voor 12.00, ontvangt u de maaltijden de volgende dag al. Houdt u bij de lactosevrije vegetarische maaltijden rekening met één extra leverdag.

Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.