Filteren

Vegetarische zoutarme maaltijd aan huis

Vindt u het lastig om een zoutarme, vegetarische maaltijd smaakvol en gezond te bereiden? Bij Maaltijdservice kunt u diverse vegetarische zoutarme maaltijden bestellen.

  1. Variatie
    Zoutarm
  2. Voorkeur
    Vegetarisch

5 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Smaakvolle zoutarme vegetarische gerechten

Bent u bang dat een zoutarme maaltijd minder smaakvol is dan een maaltijd met zout? Onze chefs proberen het grootste deel van de maaltijden te voorzien van de aanbevolen hoeveelheid van 150 gram groente per maaltijd. Daarnaast houden zij bij het samenstellen van de maaltijden zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Hierdoor geniet u van smaakvolle zoutarme vegetarische maaltijden. 

Diverse zoutarme vegetarische maaltijden

U kunt uit verschillende zoutarme vegetarische maaltijden kiezen bij Maaltijdservice. Houdt u van Hollandse pot? Kies dan bijvoorbeeld voor onze Hutspot met gegrilde vegastukjes in uiensaus. Eet u liever een zoutarme vegetarische pasta? Dan hebben we voor u een volkoren spaghetti met vegetarische balletjes in peperonatasaus.

Naast de hoofdgerechten kunt u bij Maaltijdservice.nl ook terecht voor een lekkere soep of een toetje. We bereiden ook diverse maaltijdboxen.

Warme maaltijden bij een ander laten bezorgen

Wilt u een ander helpen, zoals ouders of buur, maar heeft u weinig tijd? Onze bezorgservice is de uitkomst voor u. Kies thuis, vanaf de bank, diverse maaltijden. Vul het adres van de ander in en reken online af. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger geniet van gevarieerde en gezonde maaltijden. Deze maaltijden worden bij het door u opgegeven thuis afgeleverd. Zij hoeven de maaltijden vervolgens alleen nog op te warmen in de magnetron.

Vegetarische maaltijd zoutarm bestellen

Heeft u een aantal lekkere zoutarme vegetarische gerechten gezien? Om een bestelling te plaatsen, kiest u minimaal vier hoofdgerechten. De soepen of toetjes kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. Vul het adres in waar de bestelling bezorgd mag worden en betaal veilig via IDEAL.

Bestel voor 12.00 uur en u geniet de volgende dag al van uw zoutarme vegetarische gerecht. Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.