Filteren

Hollandse Pot

Voor de echte liefhebbers van Hollandse pot hebben wij super lekkere Hollandse toppers in ons assortiment. Wat dacht u van een heerlijke zomerse of winterse stamppot, een lekkerbekje of een gehaktbal met jus en gekookte aardappels? Hieronder ziet u al onze Hollandse Pot gerechten. 

 1. Keuken
  Hollandse pot

Producten 1-24 van 103

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
 1.  

  Vernieuwde Voordeelboxen

   

   

Producten 1-24 van 103

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Gezonde en smaakvolle Hollandse pot

Kiest u voor de Hollandse gerechten van Maaltijdservice, dan kiest u voor een smaakvolle en vaak ook gezonde maaltijd. De chefs van Maaltijdservice maken namelijk gebruik van vele verse producten, hierdoor zijn de maaltijden goed van smaak. Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Ook proberen zij te voldoen aan een hoeveelheid groente van 150 gram maaltijd.

Ruim aanbod magnetron maaltijd Hollands

Maaltijdservice heeft een zeer ruim aanbod Hollandse maaltijden. Van een klassieke savooiekoolstamppot met een gehaktbal tot een rundersukadelap met bloemkool en aardappelpuree. De chefs bereiden het allemaal.

Houdt u van een specifiek soort vlees, dan kunt u dit aangeven in het filtermenu. U kunt bij een oer-Hollandse magnetron maaltijd kiezen uit de volgende soorten vlees:

 • Hollandse pot met rundvlees
 • Hollandse pot met varkensvlees
 • Hollandse pot met kippenvlees

Bestellen voor uw ouder(s) bij Maaltijdservice

Kunnen uw ouders niet meer goed zelf koken en wilt u ze graag helpen? Bij Maaltijdservice kan u eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen. Vul het gewenste afleveradres in, dit hoeft dus niet uw eigen adres te zijn, en bestel eenvoudig en snel de maaltijden online via Maaltijdservice.nl.

Kant en klaar maaltijd Hollands bestellen bij Maaltijdservice

Bestel uw Hollandse kant en klaar maaltijd eenvoudig op Maaltijdservice.nl. Kies minimaal vier hoofgerechten, voeg soepen en nagerechten aar keuze toe en betaal veilig via IDEAL.

Bestel voor 12.00 uur en u geniet de volgende werkdag al van uw Hollandse magnetron maaltijd. De chefs van Maaltijdservice wensen u een smakelijk eten.