Filteren

Proefpakketten

Nieuw bij Maaltijdservice.nl? Probeer dan nu één van onze proefpakketten om voordelig kennis te maken.

  • 4 maaltijden voor € 25
  • Gratis thuis bezorgd
  • Voordelig kennismaken
  • Geheel vrijblijvend

Liever zelf maaltijden uitkiezen?

Gebruik code 'proef' voor € 10 korting op uw eerste bestelling (minimaal € 35).

Naar gerechten →
  1. Voorkeur
    Rundvlees

5 producten

per pagina
Filter

5 producten

per pagina
Filter

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Wat zit er in een proefpakket?

In een proefpakket van Maaltijdservice zitten vier diverse maaltijden. Deze maaltijden zijn van tevoren door ons samengesteld. We bieden verschillende proefpakketten, waaronder:

Waarom biedt Maaltijdservice.nl proefpakketten aan?

Met een proefpakket van Maaltijdservice.nl kunt u op een voordelige manier kennismaken met de gezonde maaltijden die onze koks bereiden. De maaltijden worden vers bereid en gekoeld bij u thuis bezorgd. 

Kiest u voor één van onze proefpakketten, dan verzenden wij deze kosteloos naar een door u gekozen adres. Vervolgens kunt u thuis genieten van gezonde en gevarieerde maaltijden, die u heel eenvoudig alleen maar hoeft te verwarmen. Een groot voordeel van Maaltijdservice.nl is dat u nergens aan vast zit. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar er is ook voldoende keuze om wekelijks een gevarieerd menu te bestellen.

Proefpakket bestellen voor iemand anders?

Maak gebruik van Maaltijdservice.nl en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen? Bestel dan een proefpakket voor uw ouders. Bestellen is zo gedaan en uw ouders hoeven de maaltijden alleen nog te verwarmen is de magnetron: super handig én een gezonde keuze!

Proefpakket bestellen via Maaltijdservice.nl

Bent u benieuwd naar de maaltijden van Maaltijdservice.nl en wilt u graag ons proefpakket proberen? Bestel deze dan via de website. De koks van Maaltijdservice wensen u een smakelijk eten.