Filteren

Proefpakketten

Nieuw bij Maaltijdservice.nl? Probeer dan nu één van onze proefpakketten om voordelig kennis te maken. Gratis bij u thuis bezorgd!

  1. Voorkeur
    Rundvlees
  2. Nutriscore
    A

1 product

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Altijd dagvers bereid door onze chefs

 

 dranken voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

 

Wat zit er in een proefpakket?

In een proefpakket van Maaltijdservice zitten vier diverse maaltijden. Deze maaltijden zijn van tevoren door ons samengesteld. We hebben momenteel 4 verschillende proefpakketten. 

Waarom biedt Maaltijdservice.nl proefpakketten aan?

Met een proefpakket van Maaltijdservice.nl kunt u op een voordelige manier kennismaken met de gezonde maaltijden die onze koks bereiden. De maaltijden worden vers bereid en gekoeld bij u thuisbezorgd. 

Kiest u voor één van onze proefpakketten, dan verzenden wij deze kosteloos naar een door u gekozen adres. Vervolgens kunt u thuis genieten van gezonde en gevarieerde maaltijden, die u heel eenvoudig alleen maar hoeft te verwarmen. Een groot voordeel van Maaltijdservice.nl is dat u nergens aan vast zit. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar uiteraard kan dit ook op regelmatige basis.

Proefpakket bestellen voor iemand anders?

Maak gebruik van Maaltijdservice.nl en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen? Bestel dan een proefpakket voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders hoeven de maaltijden alleen nog te verwarmen is de magnetron: super handig én een gezonde keuze!

Proefpakket bestellen via Maaltijdservice.nl

Bent u benieuwd naar de maaltijden van Maaltijdservice.nl en wilt u graag ons proefpakket proberen? Bestel deze dan via de website. De koks van Maaltijdservice wensen u een smakelijk eten.