Filteren

Voordeelboxen

Complete maaltijdboxen met verschillende kant-en-klare gerechten, extra voordelig en zorgvuldig door ons samengesteld.

  1. Specifieke wensen
    Koolhydraatarm dieet

6 producten

per pagina
Filter
  1.  

    Kies & Mix

     

     

6 producten

per pagina
Filter

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Sommige boxen bevatten enkel kant-en-klare hoofdgerechten, in andere zitten ook soepen of toetjes. Echt een aanrader om eens zo'n maaltijdbox in huis te halen. En ook mooi: op onze maaltijdboxen krijgt u een leuke korting ten opzichte van de afzonderlijke maaltijdprijzen. U ziet de van- en voor prijs bij de betreffende box.

Houd deze pagina goed in de gaten want rondom feestdagen zoals Pasen en Kerst komen hier ook hele leuke feestboxen bij te staan! 

Wat is een maaltijdbox

Met een maaltijdbox hoeft u geen keuze te maken uit al onze losse maaltijden. U kiest een maaltijdbox en bestelt direct een volledige box vol heerlijke maaltijden. Ontvangt u één van onze maaltijdboxen, dan hoef u de rest van de week niet niet meer aan het avondeten te denken. De boxen zijn allemaal verschillend. Sommige boxen bevatten ook voorgerechten en nagerechten. Neem dus snel een kijkje. 

Lekker: een gevarieerde maaltijdbox aan huis 

De koks van Maaltijdservice.nl bereiden dagelijks verse maaltijden voor u. Bij het samenstellen van de maaltijden uit de eetbox of foodbox houden de koks zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van de maaltijden de aanbevolen hoeveelheid van 150 gram groente per maaltijd. Hierdoor is uw magnetron maaltijd erg smaakvol en vaak ook gezond.