Filteren

Heerlijke gerechten met vis

Wilt u graag dineren met een vismaaltijd? Dat kan! Ook voor de visliefhebbers hebben wij diverse gerechten op ons menu staan. De maaltijden met vis van Maaltijdservice.nl worden dagelijks vers bereid door onze koks. U herkent de vismaaltijden aan het vis-symbool. Smakelijk!

 1. Voorkeur
  Vis

6 producten

per pagina
Filter
 1.  

  Kies & Mix

   

   

6 producten

per pagina
Filter

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Gezonde maaltijd met vis

Vis is een gezond product, de visvetzuren zijn namelijk goed voor uw hart- en bloedvaten. Bij Maaltijdservice proberen we bij het samenstellen van onze maaltijden zoveel als mogelijk rekening te houden met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden de aanbevolen hoeveelheid van 150 gram groente per maaltijd. Onze chefs staan elke dag in de keuken om de maaltijden vers te bereiden. Zo geniet u van gezonde en smaakvolle maaltijden bij Maaltijdservice.

Ruime keuze vismaaltijd

Wij hebben voor u een ruim assortiment vismaaltijden. Heeft u bepaalde wensen? Grote kans dat u ook dan bij ons terecht kunt. Onze chefs bereiden namelijk ook maaltijden voor de volgende dieetwensen:

 • Vismaaltijd Zoutarm
 • Vismaaltijd Gemalen
 • Vismaaltijd Gemalen zoutarm
 • Vismaaltijd Gluten- en Lactosevrij

U kunt kiezen uit drie soorten smaken. Zo hebben we Hollandse pot maaltijden met vis, Wereldgerecht maaltijden met vis en Pasta maaltijden met vis. Probeer eens onze Gebakken zalmfilet in mosterdsaus met groenten en tagliatelle.

Maaltijd bezorgen ouderen: kies zelf het bezorgadres

Tijdens het afrekenen van de geselecteerde maaltijden kan u zelf het gewenste bezorgadres invoeren. Zo kan u bijvoorbeeld het adres van uw ouders invullen. De maaltijden worden dan bij uw ouders aan huis geleverd: zij hoeven de maaltijden enkel nog op te warmen. Dit is dé uitkomst wanneer het koken niet meer gaat zoals gehoopt. Help uw ouders in slechts enkele minuten dankzij Maaltijdservice.nl.

Maaltijd met vis bestellen met Maaltijdservice

Het Voedingscentrum adviseert om minimaal twee keer per week vis te eten, waarvan minimaal één keer per week vette vis. Bestel bij Maaltijdservice eenvoudig uw vismaaltijden. Kies minimaal vier maaltijden om uw bestelling af te ronden.

Wist u dat wij ook soepen en toetjes hebben? Dit maakt u vismaaltijd helemaal compleet. De chefs van Maaltijdservice wensen u een smakelijk eten.