Gerechten van Oma's Soep nu bij Maaltijdservice.nl

We zijn heel blij dat we vanaf nu diverse gerechten van Oma's Soep kunnen aanbieden bij Maaltijdservice.nl. Bij Oma's Soep worden de stamppotten, stoofpotten en soepen namelijk samengesteld door oma's met vele decennia aan kookervaring. Bovendien zet Oma's Soep zich in voor de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen en daar helpen wij graag aan mee.

De missie van Oma's Soep

Eenzaamheid is een groot probleem onder ouderen. Om deze vorm van eenzaamheid tegen te gaan, zet Oma's Soep zich op diverse manieren in. Zo brengen ze wekelijks tasjes met soep en een leuk kaartje aan ouderen, organiseren ze kookdagen met vrijwilligers en jongeren, en zetten ze zich in voor ouderen via een eigen stichting.

Oma's Stamppotten en Oma's Stoofpotten bij Maaltijdservice.nl

Bij de hoofdgerechten van Maaltijdservice.nl vindt u nu al twee stamppotten en twee stoofpotten van Oma's. Heerlijke kant-en-klare maaltijden uit de hollandse pot, dus dat past perfect bij ons. De recepten zijn van verschillende oma's en zorgen voor een overheerlijke smaak die doet terugdenken aan vroeger. De volgende gerechten zijn al beschikbaar bij Maaltijdservice.nl en er volgt binnenkort meer.

Oma's andijviestamppot met rundergehaktbal

Het recept van Nettie's stamppot omt van een heuse Bekende Nederlander, want Oma Nettie is vaak te zien geweest bij Omroep Max waar ze vertelt over haar kookkunsten en de kookdagen van Oma's Soep. De andijviestamppot is heerlijk gekruid en heeft een gehaktbal met 2 Beter Leven Sterren.

Oma Nettie van Oma's Soep met haar stamppotje

Oma's stoofpotje met stoofvlees en aardappelpuree

Natuurlijk kan een stoofpot met ouderwets lekker suddervlees niet ontbreken. Oma Loekie gebruikt hiervoor stoofvlees dat liefst 12 uur heeft gesudderd en wat natuurlijk 2 Beter Leven Sterren heeft.

Oma's vegetarische stoofpotje met paddenstoelen en aardappels

Er wordt steeds meer vegetarisch gegeten, ook onder ouderen. Maar een dagje in de week geen vlees of vis kan natuurlijk ook. Daarom heeft Oma Ria een heerlijke vegetarische stoofpot samengesteld met wilde paddenstoel en oesterzwam.

En natuurlijk Oma's soep

De soepen zijn naar recept van oma's met decennia aan soep-ervaring en daardoor ongelooflijk lekker! Er is keuze uit tomatensoep, champignonsoep en pompoensoep.

  • De bekende tomatensoep van Oma Nettie met bergen verse basilicum, zoete tomaten en room.
  • Een oer-Hollandse champignonsoep van Oma Loekie uit Amsterdam met oregano, tijm en peterselie.
  • Een heerlijk zoete pompoensoep van Oma Carla met veel verse kruiden, gember en gebakken uitjes.
  • Kruidige linzensoep van Oma Sieglien.

Probeer nu

Probeer deze voordelige toppers gauw; wij zijn in elk geval onder de indruk. Lees meer over Oma's Soep op hun website. En houd ook onze website en nieuwsbrief in de gaten.