Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijden bezorgen ouderen

Wilt u tijdens het avondeten graag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Vindt u het lastig om deze maaltijd zelf te bereiden of heeft u moeite met het doen van de boodschappen? Kies voor Maaltijdservice.nl: maaltijd bezorgen voor ouderen. Bij Maaltijdservice.nl bereiden we speciaal voor ouderen en andere liefhebbers elke dag verse maaltijden. Ontdek wat Maaltijdservice.nl voor u kan betekenen.   

Maaltijd bezorgen voor ouderen: smaakvol en gezond  

Kiest u voor Maaltijdservice.nl, dan kiest u voor smaakvolle maaltijden. Professionele chefs bereiden dagelijks verse maaltijden voor ouderen. Zij proberen zich zoveel als mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf te houden. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden voor ouderen 150 gram groente per maaltijd. Het is voor iedereen, dus ook voor senioren, belangrijk om voldoende groente binnen te krijgen.  

Bij Maaltijdservice.nl is de keuze groot. U heeft keuze uit wel 75 soorten koelvers maaltijden. Wilt u genieten van warme maaltijden aan huis voor ouderen? Dit doet u al vanaf €3,95. Het enige dat u hoeft te doen is eenvoudig online een bestelling plaatsen en vervolgens thuis de maaltijd opwarmen.  

Maaltijden thuisbezorgen ouderen: hoe werkt het? 

De maaltijden die Maaltijdservice.nl maakt, zijn gericht op ouderen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor gemalen of zoutarme maaltijden. Liever eiwitrijk of vegetarisch? Bij Maaltijdservice.nl heeft u keuze uit vele mogelijkheden en smaken. Heeft u een specifieke wens en kunt u deze niet terugvinden op onze website? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.  

Op de pagina met de maaltijden voor ouderen kunt u eenvoudig filteren tussen de verschillende soorten en smaken. Zo vindt u snel de maaltijd waar u zo’n zin in heeft. Naast de warme maaltijden kunt u bij ons ook soepen en toetjes bestellen. Zo maakt u uw maaltijd helemaal compleet.  

Maaltijden thuisbezorgen ouderen: bestel voor uw ouder(s)

Wilt u gebruikmaken van onze warme maaltijden aan huis voor ouderen, maar hoeft u zelf geen maaltijd van Maaltijdservice? U kunt bij ons eenvoudig maaltijden voor uw ouder(s) bestellen. Om een bestelling te plaatsen dient u minimaal vier hoofdgerechten te bestellen. Meer gerechten, soepen of toetjes voegt u naar eigen wens aan de bestelling toe. Vervolgens kunt u zelf het afleveradres kiezen. Dit hoeft dus niet uw eigen adres te zijn: zo kunt u eenvoudig onze maaltijden voor ouderen bestellen voor iemand anders.