Maaltijdservice voor mantelzorgers

Wij nemen u de maaltijdvoorziening uit handen!

Bent u als diëtist, mantelzorger of beheerder van een zorginstelling op zoek naar een manier om makkelijk kwalitatief hoogwaardige en gezonde kant-en-klaarmaaltijden voor uw cliënten of familieleden te verzorgen? Dan biedt Maaltijdservice.nl uitkomst.

Wij bieden een breed en divers scala aan hoofdgerechten dat alle smaakvoorkeuren dekt. Diverse soorten vlees, vis en vegetarische gerechten, zowel in Hollandse, oosterse als mediterrane stijl, bieden voor elk wat wils. Voor mensen met bijzondere dieetwensen hebben we bovendien een uitgebreid assortiment aan speciale gerechten. Denk bijvoorbeeld aan zoutarme, lactosevrije, glutenvrije, gemalen en eiwitverrijkte maaltijden.

Naast de grote keuze in hoofdgerechten die we aanbieden, kunt u bij ons terecht voor diverse bijgerechten, voorgerechten, nagerechten en drankjes. Perfect als kostelijke aanvulling op het hoofdgerecht of als lekker en verantwoord tussendoortje. Al onze maaltijden worden bereid door professionele koks.

Bestellen en ontvangen gaat heel makkelijk. U kunt bestellingen plaatsen via de website door maaltijden toe te voegen aan de winkelmand en af te rekenen met iDEAL of te kiezen voor automatische incasso. U kunt ook telefonisch bestellen of onze speciale strippenkaart (een digitaal winkeltegoed) gebruiken. We bezorgen de maaltijden tussen 08.00 en 12.00 uur op een door u gekozen dag. Als u voor meer dan vijftig euro bestelt, wordt de bestelling gratis aan de deur afgeleverd. U zit bij ons niet vast aan een abonnement.

Meer weten over onze maaltijden en diensten? Neem dan een kijkje op maaltijdservice.nl/gerechten of neem contact met ons op via 0413 43 20 23 of  klantenservice@maaltijdservice.nl.

Terug naar overzicht